‘Volvo Ocean Race: Helden op Zee’, 12 weken te zien op RTL 7

De komende 12 weken is het nieuwe televisieprogramma ‘Volvo Ocean Race: Helden op Zee’ te zien op RTL 7. Deze tv-serie volgt de Nederlandse zeilers tijdens de extreme zeilwedstrijd rond de wereld, die in oktober 2014 in het Spaanse Alicante van start ging. De eerste uitzending is op zaterdag 18 april om 17.30 uur bij RTL 7.

Een reis van 9 maanden over ruige wereldzeeën, drukke scheepvaartroutes en door de meest extreme weersomstandigheden. Niet alleen een spannende wedstrijd en een confrontatie met de natuur, maar vooral ook een persoonlijke strijd en een mentale beproeving. Vanaf zaterdag 18 april zijn deze belevenissen 12 weken lang te zien op RTL 7.

‘Helden op Zee’ volgt de Nederlandse ploeg ‘Team Brunel’, maar ook de andere Nederlanders in de race. Zoals Wouter Verbraak van Team Vestas Wind en Carolijn Brouwer van Team SCA. Het programma toont het echte leven aan boord van de boten. Hoe de bemanningen omgaan met frustraties, tegenslagen en triomfen. Of hoe ze soms hunkeren naar een goed bord eten en het weerzien met partner en kinderen.

De ‘Onboard Reporters’ zitten dicht op de huid van de zeilers en zorgen zo voor de indrukwekkende beelden. Niet alleen als alles voor de wind gaat, maar ook als het allemaal tegenzit. Soms spannend en bloedserieus, dan weer grappig of hilarisch. Check de promo.

Meer… Volvo Ocean Race