Wie doet er een huwelijksaanzoek aan boord van de FutureLand Ferry?

Op Valentijnsdag, donderdag 14 februari, vaart de Futureland Ferry rond om met verliefde stelletjes een extra rondje te varen langs de romantische lichtjes van de haven. Gaat er iemand op de knieën aan boord die dag?

Wie doet er een huwelijksaanzoek tijdens de Lichtjestour? Foto, Arnold Jansen.
Wie doet er een huwelijksaanzoek tijdens de Lichtjestour? Foto, Arnold Jansen.

De ‘love boat’ gooit om 18.00 uur de trossen los. Onderweg worden de stelletjes in de watten gelegd met een uitgebreid romantisch diner met een ‘grand dessert to share’ van restaurant New Fork. Tijdens de extra lange rondvaart krijgen de passagiers het nieuwste havengebied van Rotterdam te zien. De zon zakt achter de horizon met de honderden lichtjes die de terminals verlichten.

Vaartocht met diner

Deze vaartocht met diner kost 47,50 euro per persoon. Kinderen tot en met 11 jaar varen en eten mee voor 32,50 euro. Ga voor meer infornschrijven via www.futureland.nl

Over FutureLand

FutureLand is toegankelijk voor jong en oud, bezoekers beleven er de haven van de toekomst. FutureLand ligt midden in de Rotterdamse haven en biedt uitzicht op Maasvlakte 2 in ontwikkeling. Het informatiecentrum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag en op zondag. Van 1 mei tot 1 oktober is FutureLand ook alle zaterdagen geopend. De toegang is gratis. De FutureLand Express en de FutureLand Ferry staan het gehele jaar klaar voor rondritten en vaartochten door de nieuwe havens.