Young professionals geïnspireerd tijdens Offshore Energy

Tijdens Offshore Energy 2018 is veel aandacht besteed aan de rol van young professionals in de maritieme, offfshore en energiesector, met name hoe zij hun stem kunnen laten horen over thema’s als duurzaamheid, de toekomst van de industrie en wat zij verwachten van hun manager. Bij de Young Professional Hub, gepresenteerd door Navingo Career in samenwerking met EBN, zijn levendige discussies gevoerd tijdens de Meet your Peers sessies.

Young Professionals in gesprek tijdens Offshore Energy.

Naast de sessies was er ook ruimte voor één-op-één gesprekken. Denk je als YP bewust na over je carrière pad, waar wil je over 5 of 10 jaar zijn? Wat heb je tot nu toe bereikt en wat zijn de vaardigheden die je breed zou kunnen toepassen? Deze vragen werden gesteld om zo YP’s te helpen inzicht te krijgen in het opbouwen van een duurzame carrière.

Balans tussen werk, privé en persoonlijke ontwikkeling
“We zien dat YP’s veel waarde hechten aan een goede balans tussen werk en privé, en persoonlijke ontwikkeling binnen hun bedrijf. Doordat we niet alleen op Offshore Energy maar gedurende het hele jaar contact hebben met YP’s uit de sector, kunnen we beter inspelen op waar de sector heengaat op arbeidsmarktniveau”, aldus Anne Visser, Business Unit Manager van Navingo. Door de krapte in de markt is het van belang dat bedrijven uit de sector jong talent aan zich blijven binden.

Winnaar van Well of Fortune Challenge
Tijdens Offshore Energy is aan YP’s gevraagd hoe zij denken dat bedrijven ‘millennial proof’ kunnen worden tijdens een Well of Fortune Challenge. Binnenkort wordt de winnaar bekend gemaakt van challenge. De winnaar ontvangt een training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling aangeboden door Krauthammer.

Navingo Career Event 2019 in RDM Onderzeebootloods
Voor nog meer inspiratie worden young professionals van elk niveau uitgenodigd om de dertiende editie van het Navingo Career Event bij te wonen. Dit event (voorheen bekend als MOCE) is op donderdag 23 mei 2019 op de nieuwe locatie: RDM Rotterdam Onderzeebootloods. “We zijn erg blij met de nieuwe locatie, dat bekend staat als innovatie hub. Met haar dynamische omgeving en industriële karakter sluit dit bijzonder goed aan bij ons event”, aldus Anne Visser.