#03 – Dikke Boot

In deze aflevering vertelt Anna over de onthulling en de doop van de TU Delft Solar Boat van het project Hydro Motion in het Maritiem Museum in Rotterdam. En hoe dat was met Jan Terlouw, die heeft namelijk de boot gedoopt.

AMSTERDAM, HOEK VAN HOLLAND, 4 april 2019: Nederlands Loodswezen heeft hoge verduurzamings-ambities en gebruikt geavanceerde biobrandstof van GoodFuels in haar vloot om deze te realiseren. Na succesvolle ervaring in 2018 gaan nu alle schepen in de regio Rotterdam-Rijnmond over op een 3...

En uiteraard over wat er nu allemaal gaat gebeuren in aanloop van de race. Coco en Anna bellen met Robert-Paul van de Graaf, hij is registerloods bij het Nederlands Loodswezen. Een nogal spectaculaire baan kunnen we wel zeggen. Hij legt onder andere uit wat een ‘Dikke Boot’ is. En de dames bespreken de vacature ‘Projectmanager Maritime Operations’ bij MARIN. Veel plezier!

View on Spotify.

Robert-Paul van der Graaf

Robert-Paul van de Graaf is Registerloods in het Europoortgebied in Rotterdam. Hij kent de haven tot in de puntjes uit zijn hoofd. Hij moet namelijk de zeeschepen begeleiden de haven in. Verder is hij een echte teamplayer en kan hij in alle situaties zijn hoofd koel houden. Hoe het allemaal in zijn werk gaat, verteld hij in de aflevering!