Offshore Wind

Aan de slag met offshore wind?

Benieuwd naar de banen die TenneT nodig heeft als het gaat om offshore wind? Of naar een prognose over de werkgelegenheid in deze sector door branchevereniging NWEA? Zij en andere sprekers zullen aanstaande donderdag je alles vertellen over de offshore wind industrie. Ook jij komt aan het woord. Zo kan je jezelf voorstellen aan mogelijke werkgevers tijdens de Chat Carrousel. 

Offshore Wind

Op 10 december van 14:00 tot 16:00 uur vindt de online sessie ‘Werken in Offshore Wind – Powered by Navingo Career’ plaats. Rode draad is de energietransitie, de uitdaging van onze generatie. Een uitdaging die voor enorm veel werkgelegenheid gaat zorgen. Zoals in de offshore wind industrie. In deze sector is er veel vraag naar personeel en dat zal, gezien de geplande windparken, alleen maar toenemen. Ontdek welke carrièremogelijkheden er voor jou zijn.      

Tijdens het online event komen naast een projectmanager en Senior Recruiter van TenneT en een afgevaardigde van branchevereniging NWEA, ook studenten aan het woord en zie je inspirerende video’s en foto’s van onder andere de bouw van windparken. Het programma wordt afgesloten met een Chat Caroussel waar je als bezoeker willekeurig wordt verbonden met een werkgever of spreker van de sessie in videochats van ca. 2 minuten. 

Registreer je voor je gratis bezoek. Tot aanstaande donderdag!