Alles over Navingo Career Event in nieuwste Career Update

Op donderdag 23 mei is het Navingo Career Event in de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods in Rotterdam. Met talloze bedrijven en kennisinstellingen uit de maritieme, offshore en energie industrie staat het event in het teken van carrièremogelijkheden binnen deze innovatieve sector. Lees alles
over het Navingo Career Event in de nieuwste Career Update.

Beleef de sector

Ook dit jaar kom je tijdens het event in contact met topbedrijven en kun je verschillende carrièremogelijkheden verkennen. Lees hoe jij je het beste kunt voorbereiden. En ook de sector beleven staat centraal op het event. In en rondom de Onderzeebootloods vinden verschillende experiences plaats van de deelnemende partners. Vaar mee met het Loodswezen, ga per schip naar de reparatiewerf van Damen en breng een bezoek aan de productiehal van Ampelmann. Laat je inspireren door toonaangevende innovaties, wereldwijde ambitie en gedurfd vakmanschap.

Skill-sessies en talkshows

In de nieuwe Career Update ontdek je welke skill-sessies en talkshows je kunt volgen, met welke eventtours je kunt meelopen, welke bedrijven The Stage betreden en waarom je ook echt even langs de Navingo Career Hub moet komen.

Professionals aan het woord

Tot slot staat in deze editie een interview met HR Manager Jan Peter Francke van ’s werelds meest geautomatiseerde terminal: Rotterdam World Gateway. En vertelt Pascal Redeker, Chief Engineer bij Jan De Nul, over zijn werkzaamheden.

Up-to-date blijven?

Career Update houdt lezers op de hoogte van de laatste (carrière)ontwikkelingen in de industrie. Schrijf je in via www.navingocareer.com en ontvang de Career Update in je mailbox.