Anthony Veder breidt contract uit met MirTac

  • binnenland

Anthony Veder en MirTac hebben de vlootbrede implementatie van de Star IPS Fleet Management Software voortgezet op Anthony Veders nieuwe schepen. Star IPS werkt reeds 4 jaar naar tevredenheid op meer dan 15 schepen.

Het oude systeem werd succesvol geconverteerd naar StarIPS en geoptimaliseerd om hetzelfde efficiency en controle niveau te bereiken over de hele vloot.

Anthony Veder gebruikt Star IPS om processen en procedures aan boord te managen zoals onderhoudsplanning, voorraadbeheersing, vessel administratie en document beheersing. De schepen communiceren naadloos met het kantoor en vice versa, wat resulteert in een transparant en efficiënt fleet management. Tegelijkertijd voldoet Anthony Veder daarmee aan alle veiligheid-, milieu- en gezondheidsregelgeving zoals ISM en ISPS en aan alle hoge klanteneisen.

Over Anthony Veder
Anthony Veder is één van de weinige tanker eigenaars die zich totaal heeft toegewijd aan de transport van vloeibaar gas. Opgericht in 1937 in de haven van Rotterdam, houdt Anthony Veder zich bezig met alle aspecten van gas transport, inclusief LPG, LNG en CO2. Innovatie staat altijd in het hart van het bedrijf. Ze was dan ook de eerste tanker firma die met een purpose-built CO2 schip kwam in 1999.

De veiligheid van bemanning en milieu is dan ook van primair belang voor Anthony Veder. Safety management wordt zeer serieus genomen in de gehele organisatie en procedures worden continue geupdate.

Over MirTac
MirTac is een no-nonsense consultancy bedrijf met een sterke achtergrond in de maritieme industrie. Mirtac levert praktische en bewezen fleet management oplossingen aan scheepseigenaren, charterers en ship managers. De Star Software wordt gebruikt aan boord van schepen, rederijkantoren en olieplatforms, wereldwijd gelinkt. MirTac is sterk in maintenance, quality assurance, safety & environment processen, spare parts management & purchasing, crew management.

 

Related news

List of related news articles