B.B. King’s Blues Club ook aan boord nieuw Holland America Line schip

Met de toevoeging van het ms Koningsdam aan de vloot in het voorjaar van 2016, biedt Holland America Line op acht schepen haar gasten een spetterende uitgaansgelegenheid met de bekende B.B. King’s Blues Club.

De B.B. King’s Blues band, een acht koppige groep bestaande uit twee zangers, een drummer, bassist, gitarist, saxofonist, trompettist en een organist, brengt de beste muziek van Memphis naar zee. Van funky en snel tot soulful en smooth. De band treedt zes avonden per week op in de Queen’s Lounge, die speciaal voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot een levendige nachtclub met een speciaal podium met hangende gitaren dat gemaakt is naar voorbeeld van de club in Memphis. Er worden exclusieve cocktails geserveerd op basis van rum Lucille en Rock Me Baby, gemixt met verschillende fruitlikeuren en sappen.

“Vanaf het moment dat we de B.B. King’s Blues Clubs introduceerde, werden ze direct een hit en de favoriet van elke gast. We zijn dan ook erg verheugd om ze een vast onderdeel van ons nieuwste schip te maken”, aldus Orlando Ashford, President bij Holland America Line. “Het ms Koningsdam biedt een uiteenlopend aanbod aan entertainment en met muziek van dit kaliber aan boord wordt er weer op een andere manier ingespeeld op de ultieme gastervaring.”

De B.B. King’s Blues Club is, samen met Billboard Onboard en Lincoln Center Stage, onderdeel van het nieuwe ‘Music Walk’ complex aan boord van het ms Koningsdam. De B.B. King’s Blues Club is, naast het ms Koningsdam ook te aanschouwen aan boord van het ms Eurodam, het ms Noordam, het ms Nieuw Amsterdam, het ms Oosterdam, het ms Westerdam en het ms Zuiderdam. De band zal vanaf  april 2015 aan boord van het ms Rotterdam optreden op het onlangs vernieuwde podium.

“We wisten al vroeg dat onze samenwerking met Holland America Line een enorme hit was, en door de introductie van B.B. King’s Blues Club op het ms Koningsdam kunnen meer gasten genieten van onze unieke sound,” aldus Tommy Peters, President bij B.B. King’s Blues Clubs. “We zijn vereerd en trots dat de show is blijven uitbreiden, van één naar acht schepen in de vloot.”

Meer… Holland America Line