Bezoek het Maritime by Holland paviljoen op Posidonia 2010

De populaire maritieme handelsbeurs Posidonia 2010, staat op het punt om met 30.000 beursmeters, de grootste editie ooit te worden. Een mijlpaal in de 40-jarige historie van deze Griekse beurs. Posidonia vindt plaats van 7 juni tot en met 11 juni. Het aantal beursmeters is voornamelijk gegroeid door de grote aandacht vanuit Azië voor deze beurs. Japan, Korea en China zien veel business opportunities in deelname aan Posidonia en zo ook Nederland dat opnieuw met een Maritime by Holland Paviljoen op Posidonia te vinden is. Het Maritime by Holland Paviljoen is officieel gesponsord door NL EVD Internationaal, onderdeel van Agentschap NL van het ministerie van Economische Zaken.

Vijftien Nederlandse bedrijven tonen hun laatste innovaties, producten en diensten in het Maritime by Holland Paviljoen, welke de beursbezoeker kan vinden in Hal 4, stand nummer 440. Beursbezoekers zijn in het Maritime by Holland Paviljoen op het goede adres voor een one-stop-shopping sessie. Bedrijven gespecialiseerd in equipment, scheepsbouw, scheepsreparatie en maritieme diensten maar ook havens zijn vertegenwoordigd.

Dit is Maritime by Holland
Een maritiem cluster van 11.000 bedrijven in een straal van 100 km. Nederland beschikt over een bruisende maritieme industrie van wereldformaat. Expertise, creativiteit en samenwerking zijn de sleutelwoorden voor succes. Maritime by Holland is een initiatief voor effectieve Holland branding van de Nederlandse maritieme sector. HME presenteerde in 2009 voor het eerst het opvallende Maritime by Holland Paviljoen op de Russische beurs NEVA 2009 en vervolgens op Europort 2009. Het begin van een nieuw Maritime by Holland tijdperk!

Deelnemers aan het Maritime by Holland Paviljoen:
– Aegir Marine BV
– Curacao Ports Authority
– Curacao Towage Company
– Curacao Drydock Company
– Cur Oil
– Damen Shiprepair Rotterdam BV
– Damen Shipyards Gorinchem
– Deno Compressors BV
– Machine Support BV
– Miami Diver Int.
– Ruysch Technisch Handelsbureau BV
– Serdijn Ship Repair
– Smits Neuchatel Marine Department BV
– Turboned Service BV
– Winteb

Twee netwerkrecepties
De Holland Lounge in het Maritime by Holland Paviljoen is een ware plaats van ontmoeting tijdens Posidonia 2010. Twee netwerkrecepties vinden plaats in dit centrum van het paviljoen. Op dinsdag 8 juni vindt de TurboNed Service BV receptie plaats van 16.00 uur tot 18.00 uur. Op donderdag 10 juni organiseert HME een netwerkreceptie in de Holland Lounge. De receptie start om 16.30 uur en duurt tot 18.30 uur. De netwerkreceptie is er speciaal voor de deelnemers aan het Holland Paviljoen en hun gasten.

Het thuis van de scheepvaart
Posidonia 2010, brengt 1.800 exposanten uit 86 landen samen en meer dan 17.000 Griekse en internationale professionals, die actief opereren binnen de scheepvaartindustrie wereldwijd. Het aantal beursmeters dit jaar, is gestegen ten opzichte van de beurseditie in 2008, met 12 procent. Een groot deel van deze groei is gerealiseerd door het grote aantal Aziatische exposanten die zichzelf dit jaar presenteren op meer dan 10 procent van de beschikbare beursruimte in het Hellenikon Exhibition Centre. Maritiem Japan, Korea en China (met 2 landenpaviljoens) zien veel handelskansen in de Griekse beurs.

Powered by HME
HME organiseert het Maritime by Holland Paviljoen op Posidonia 2010. Bezoekers vinden het Paviljoen in Hal 4, stand nummer 440. Meer informatie over de deelnemers en het Maritime by Holland Paviljoen is te verkrijgen bij Marjan Lacet, exportmanager Azië van HME (T: (010) 44 44 333 of E: [email protected]).

Deze beursdeelname wordt uitgevoerd in opdracht van NL EVD Internationaal, onderdeel van Agentschap NL van het ministerie van Economische Zaken. NL EVD Internationaal financiert deze activiteit in het kader van het programma Collectieve Promotionele Activiteiten, CPA.

Bron: HME, 26-05-2010;