Bijeenkomst Panamatch

Panamatch bijeenkomst met Panamese Kanaalautoriteit ACP, op dinsdag 18 november
Ter gelegenheid van het uitwisselingsprogramma met Rijkswaterstaat bezoekt een delegatie van de ACP ons land in week 46 en 47. Tijdens dit bezoek organiseert Panamatch, in opdracht van de EVD, op dinsdag 18 november een ontmoeting tussen deze delegatie en vertegenwoordigers van geïnteresseerde bedrijven. Als deelnemer/belangstellende van Panamatch bent u van harte uitgenodigd voor deze sessie.

De ACP is verantwoordelijk voor beheer, onderhoud en exploitatie van het Panama Kanaal en daarmee een van de belangrijkste peilers van de Panamese economie. De ACP staat momenteel voor een van de grootste uitdagingen ooit, de uitbreiding van het Panama kanaal en de aanleg van de nieuwe sluizen.

De delegatie bestaat uit managers op het gebied van Project Management en Project Control, Program Control, Channel improvement, Excavations en Contracts.

Programma
Naast de persoonlijke kennismaking met deze Panamese vertegenwoordigers zal een presentatie worden gegeven over het kanaal, nu en in de toekomst. Deze presentatie zal ook ingaan op de kansen die de kanaaluitbreiding biedt voor het Nederlands bedrijfsleven.

De Heerema Group zal in dat kader vertellen over hun deelname aan een van de consortia voor de nieuwe sluizen.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een receptie, waar de Panamese consul is gevraagd ons bij te praten over de gevolgen van de internationale monetaire crisis voor de Panamese economie.

Deelname
Deelname aan deze bijeenkomst staat open voor alle Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd zijn in de plannen, ontwikkelingen en mogelijkheden in Panama en de regio. Het aantal mogelijke deelnemers is echter beperkt. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven voor deze missie tot maandag 10 november 2008 via [email protected], onder vermelding van: bedrijf, naam, emailadres, telefoonnummer. U kunt zich met meerdere collega’s inschrijven.

Programma
– Over Panamatch
– Presentatie over het kanaal, nu en in de toekomst
– Presentatie van de Heerema Group over de Tender voor de Sluizen
– Presentaties andere bedrijven (u kunt zich hiervoor aanmelden)
– Ronde tafel gesprek aan de hand van stellingen
– Receptie
– Datum: dinsdag 18 november
– Tijdstip: van 15.00 uur tot 19.00 uur
– Plaats: wordt nog bepaald

Over Panamatch
Panamatch is een programma dat in opdracht van de EVD georganiseerd wordt door FERENDI en NCH. Panamatch is een matchmaking programma tussen Nederlandse en Panamese ondernemers voor mainportontwikkeling, logistiek, infrastructuur en aanverwante sectoren. Via individuele matchmaking voor uw bedrijf, bedrijfsbezoeken en netwerkbijeenkomsten doet u kennis op over de Panamese markt. Deze bijeenkomst is de eerste in een reeks van inkomende en uitgaande missies en maakt onderdeel uit van het EVD programma 2g@there.

Bron: EVD/Ferendi, 05-11-2008;