Boekingen voor eerste cruise nieuw ms Koningsdam vanaf vandaag mogelijk

Vanaf vandaag kunnen gasten hun eerste cruise boeken op het nieuwe ms Koningsdam van Holland America Line. De eerste cruise van het schip, dat in februari 2016 word opgeleverd, is een zevendaagse cruise gevolgd door een serie van zes 12-daagse rondreizen door het Middellandse Zeegebied.

“Vanaf het moment dat Holland America Line dit prachtige nieuwe schip aankondigde, vragen gasten ons al wanneer ze de eerste afvaarten kunnen boeken, daardoor verwachten we dat ze snel uitverkocht zijn”, aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Het is altijd een spannend moment wanneer een cruise voor het eerst boekbaar wordt. Als gasten tijdens één van de eerste afvaarten aan boord van het ms Koningsdam willen zijn raden we ze aan vroeg te boeken.”

De allereerste zevendaagse cruise van het ms Koningsdam is een rondreis vanuit Civitavecchia (Rome, Italië) welke vertrekt op 20 februari 2016 naar Dubrovnik (Kroatië), Kérkira (Corfu) en Katakolon (Olympia, Griekenland) en Napels (Italië).

Vervolgens vaart het ms Koningsdam, vanaf eind februari tot begin mei, een serie van zes 12-daagse rondreizen met twee variërende routes vanuit Civitavecchia. De eerste route bezoekt Katakolon, Piraeus (Athene), Rhodos en Kreta (Griekenland), Istanbul met overnachting, Kusadasi (Efeze, Turkije) en Napels (Italië). De andere route legt aan bij Napels, Palermo (Sicilië), Cagliari (Sardinië), Gibraltar en Cádiz (Málaga), Cartagena en Barcelona met overnachting (Spanje).

Meer… Holland America Line