Breder programma voor jubileumeditie MOCE

Het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) viert de tiende editie van het evenement op woensdag 20 april 2016. Die datum werd donderdag bekendgemaakt. Organisator Navingo wil de mijlpaal met hun bezoekers vieren en zegt een extra breed programma aan te bieden. Wat de bezoekers en exposanten van de jubileumeditie precies kunnen verwachten, maakt de organisatie pas later bekend.

10e verjaardag
De initiatiefnemers stropen de mouwen extra op voor het jubileumjaar. Het event gaat nieuwe samenwerkingen aan (nationaal én internationaal), het beursprogramma wordt uitgebreid en traktaties worden voorbereid. In 2007 vond de eerste editie plaats van MOCE. Inmiddels is het evenement jaarlijks dé thuishaven op het gebied van opleiding en carrière in de maritieme en offshore sector voor ruim 125 exposanten en 4.500 bezoekers.

Op naar het jubileum
Vanaf januari 2016 is de website weer up-to-date met actuele informatie en worden scholen en opleidingsinstituten weer benaderd met een informatiepakket over MOCE. Oud-exposanten van MOCE2015 worden medio november benaderd om ook in 2016 weer samen te werken. De algemene inschrijving voor deelname start in januari.
Blijf in de tussentijd op de hoogte via Facebook en Twitter.

Scholen en opleidingsinstituten die graag meer informatie zouden willen ontvangen over MOCE en wat het kan betekenen voor scholieren en studenten kunnen contact opnemen met Michelle Tijsterman, [email protected] of +31 (0)10 2092656.
Heeft u interesse in deelname als exposant aan MOCE2016? Neem dan contact op met ons sales team.