Buigspecialist Kersten Europe geëerd voor pioniersrol in Polen

Kersten Europe, specialist in de buigtechnologie, heeft op 15 november jl. de Dutch Polish Business Award (DPBA) 2012 in ontvangst genomen. De award is een belangrijke prijs voor actieve Nederlandse ondernemers in Polen. De jury was vooral te spreken hoe Kersten Europe sinds het vestigen in Polen in 2000 de leidende marktpositie heeft veroverd.

De DPBA heeft als doel de economische samenwerking tussen Nederland en Polen te stimuleren. Het is een initiatief van het Nederlands-Pools Centrum voor Handelsbevordering en de Nederlands-Poolse Kamer van Koophandel in nauwe samenwerking met de Nederlandse Ambassade en de Ambassade van de Republiek Polen.

De jury heeft Kersten Europe unaniem uitgeroepen tot winnaar en was zeer lovend over de innovatieve wijze waarop Kersten Europe zich in Polen heeft gevestigd. Kersten Europe Polska is 100% onderdeel van de Kersten Europe groep maar werkt autonoom met een Pools management. Er wordt gewerkt volgens de hoge kwaliteitsnormen van de groep.

Algemeen directeur Hans Besseling van Kersten Europe kreeg de prestigieuze award uit handen van de Nederlandse ambassadeur in Polen, Marcel Kurpershoek, tijdens een drukbezochte ceremonie in het hoofdkwartier van BGZ in Warschau.

“We zijn zeer vereerd de Dutch Polish Business Award in ontvangst te mogen nemen. De prijs is een enorme waardering voor de inzet en loyaliteit van onze medewerkers. Het stimuleert ons om Kersten Europe op de Poolse markt nog verder te ontwikkelen” aldus Hans Besseling.

Kersten Europe heeft haar sporen verdient in de buigtechnologie. Maar naast het buigen van stalen, RVS en aluminium profielen en platen biedt Kersten Europe aanvullende bewerkingen aan zoals las- en snijwerkzaamheden, prototyping en project management. In productielocaties in Nederland, Duitsland en Polen worden kwalitatief hoogwaardige producten verwezenlijkt.

Het specialisme van Kersten Europe Polska wordt ingezet voor diverse uiteenlopende projecten. Enkele voorbeelden hiervan zijn de gebogen dakconstructie van twee EURO 2012 voetbalstadions in Warsaw en Poznan, de gebogen delen voor het bijzonder vormgegeven winkelcentrum “Zlote Tarasy” (gouden terras) in Warschau, Offshore wind projecten en infrastructuur zoals bruggen en geluidswanden.

Meer… Kersten Europe