Navingo Career

Jouw vernieuwde platform voor vacatures en nieuws uit de sector.

Congres Koninklijke BLN-Schuttevaer

Vrijdag 25 november vond in Spijkenisse het jaarlijkse congres van Koninklijke BLN-Schuttevaer plaats. Het congres Koninklijke BLN-Schuttevaer stond in het teken van potentie van de binnenvaart. Sprekers als Michaël van Straalen, voorzitter MKB-Nederland en Betty de Boer, Lid Tweede Kamer der Staten-Generaal benadrukte in hun bijdragen de potentie van de binnenvaart.

Sportcoach Robin van Galen trok in zijn sessie parallellen met de sport “Verzamel een uitgebalanceerd team om je heen om succesvol te zijn”. Om het professionele ondernemerschap in de sector te onderstrepen werd een prijs uitgereikt aan de ‘Beste Binnenvaartondernemer’. Patrick Hut, directeur van the Blue World, ging er met de award vandoor.

Algemene Ledenvergadering van Koninklijke BLN-Schuttevaer
Het congres werd voorafgegaan door de Algemene Ledenvergadering van Koninklijke BLN-Schuttevaer, waar onder andere werd gestemd over de herbenoeming van een viertal bestuursleden. Ton Wingelaar, Henry Wolthuis, Jan van Belzen en John Jansen stelden zich opnieuw verkiesbaar. Alle vier de kandidaten werden met een overgrote meerderheid aan stemmen herkozen. Ook het gepresenteerde contributievoorstel werd door de aanwezigen goedgekeurd.