Cruise en Zeil Event

  • binnenland

MSC-Splendida-e1381739960783

Op 21, 22 en 23 Maart 2014 vindt het Cruise en Zeil Event plaats in de Cruise Terminal Rotterdam. Cruise reizen en zeilvakanties winnen snel aan populariteit en zijn voor iedereen; van jong tot oud, voor gezinnen en singles, voor avonturiers en liefhebbers van luxe. Wil je een zeilboot huren in de Cariben? Met het gezin langs de Griekse eilanden? Met een groep rondzeilen? Volledig verzorgd of zelfstandig? Alle mogelijkheden vind je op het Cruise en Zeil Event.

Vele rederijen en touroperators zijn aanwezig op het event om jou te informeren over de alle mogelijkheden. Stel vragen aan de experts, stel uw droomcruise samen, en boek direct jouw reis! Op de verschillende seminars wordt uitgelegd hoe een cruise werkt, wat de mogelijkheden zijn en welke landen en steden je allemaal kunt aandoen. Het Cruise en Zeil event is een platform waar de online aanbieder zelf het reisbureau wordt voor drie dagen, twee keer per jaar.

Tijdens dit event maak je kennis met rederijen en touroperators die reizen aanbieden op grote schepen maar op ook kleinere schepen en zeiljachten. Of jij nu een zee cruisereis wilt maken, een complete zeilvakantie, een riviercruise, een wereldcruise, je vindt alle informatie op het event. Ook kan je een kijkje nemen en zelfs een tocht maken op de Zeesleepboot Holland, kijk hier voor meer informatie.

Meer… Cruise Event

Related news

List of related news articles