Cruiseschip Norwegian Pearl vertrekt vanuit Amsterdam in 2019

Norwegian Cruise Line heeft vandaag haar routes voor 2019 en 2020 bekendgemaakt. De Cruisemaatschappij speelt hiermee in op de toenemende vraag naar favoriete bestemmingen binnen en buiten Europa. Zo breidt Norwegian Pearl, als zesde schip van de Premium cruisemaatschappij, de vaarroutes in Europa in de zomer van 2019 uit en biedt passagiers de mogelijkheid om vanuit Amsterdam te vertrekken.

Vertrek vanuit Nederland
Norwegian Pearl, met een capaciteit van 2.400 passagiers, vaart in de zomer van 2019 vanuit Amsterdam gevarieerde routes in het Middellandse zeegebied. Naast het gemak voor de Nederlandse passagier om vanuit eigen land te vertrekken, is Amsterdam ook een strategische afvaart en aankomst cruisehaven waar internationale gasten gemakkelijk toegang hebben tot het hart van de stad en de op twee na grootste luchthaven van Europa. Norwegian Pearl neemt ook deel aan de verscheidenheid aan mediterrane afvaarten vanuit Rome (Civitavecchia), Barcelona en Venetië. Zij zal de aanwezigheid van de cruisemaatschappij met zes schepen, naar deze gewilde bestemmingen in Europa, versterken.

Norwegian Joy volgt zusterschip Norwegian Bliss en vaart in de zomer van 2019 routes in Alaska. Om vervolgens in winter 2019/2020 cruises te varen in de Mexicaanse Riviera en het Panamakanaal. Daarnaast breiden Norwegian Jade en Jewel de aanwezigheid van de cruisemaatschappij in Australië in de winter 2019/2020 aanzienlijk uit. Om de Chinese cruisemarkt te blijven bedienen, vaart Norwegian Spirit vanaf zomer 2020 seizoensgebonden in China.