Datum 9e Navingo Maritime & Offshore Career Event bekend!

De datum voor alweer de negende editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 22 april 2015. Net als voorgaande jaren vindt het evenement plaats in het Beurs-WTC gebouw te Rotterdam. MOCE is de grootste en meest complete carrièrebeurs in de maritieme en offshore sector. Tijdens de 2014 editie mocht de organisatie, Navingo BV, ruim 4.449 bezoekers en 131 exposanten verwelkomen.

Ook in 2015 verwacht de organisatie weer kwalitatief goede bezoekers en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen. MOCE richt zich zoals bekend op alle sectoren uit de maritieme en offshore cluster. Van zeescheepvaart tot jachtbouw, van waterbouw & dredging tot maritieme arbeidsbemiddeling, van logistiek tot energie, van marine tot binnenvaart en van offshore tot havens.

Stijging in populariteit
Werken in de maritieme & offshore sector wordt steeds populairder. Organisator Navingo BV merkt dit niet alleen aan het hoge aantal bezoekers die de beurs de laatste jaren heeft, maar ook zeker aan de positieve reacties van zowel bezoekers als exposanten tijdens de 2014 editie. Wendy de Groot, sr. projectmanager marketing & sales van Deltametaal; “MOCE2014 was voor ons wederom een goede beurs met veel nieuwe contacten. Ook was het een uitstekende gelegenheid om bestaande relaties te ontmoeten. De beurs voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen en wij kijken uit naar MOCE2015”.

Ook buiten de landgrenzen groeit de populariteit van het evenement nog steeds. Met name het aantal Belgische en Zuid-Europese bezoekers was afgelopen editie hoog. “Rotterdam is niet ver vanuit Antwerpen. Wij zijn op zoek naar stageplaatsen voor onze leerlingen. Er staan hier enorm veel bedrijven op één plaats én op hetzelfde moment. Ideaal voor ons!”, aldus Maxime Brondel, opleider voor matrozen in Antwerpen.

www.maritimeoffshorecareerevent.com
Op www.maritimeoffshorecareerevent.com vindt men naast de informatie over deelname voor bedrijven onder meer algemene informatie voor bezoekers, foto’s van de afgelopen editie en de mogelijkheid tot voorregistratie (vanaf januari 2015). De beurs opent haar deuren net als afgelopen editie om 10.30 uur en zal doorlopen tot 18.00 uur. De entree van de beurs is gratis. Media kunnen informatie downloaden vanuit het press center online. TvH

Related news

List of related news articles