David de jager nieuwe directeur van GROW

Sinds 15 mei is David de Jager de nieuwe directeur van GROW, hij volgt hiermee Ernst van Zuijlen op. Na zo’n 10 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor de programmering van Research, development & demonstration (RD & D) op offshore windenergie (als directeur van FLOW, TKI Wind op Zee en GROW) gaat Ernst zich zowel in product- als in projectontwikkeling in hetzelfde gebied inzetten.

David de Jager komt van adviesbureau Ecofys en heeft bijna 30 jaar ervaring met hernieuwbare energie, met name over de interactie tussen technologieontwikkeling, beleidsontwerp en financiën. In het afgelopen decennium trad hij op als Operating Agent voor het IEA-RETD, een internationaal onderzoeksprogramma van het International Energy Agency.

Over GROW 
GROW staat voor Growth through Research, development & demonstration in Offshore Wind. Grow is een consortium van 20 betrokken partners die kennis uitwisselen om de kosten van offshore wind te verminderen en om de waarde in het energiesysteem en in het ecosysteem te verhogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

David de Jager