De Werelden van HISWA 2014

sailing regatta

Met een indeling in acht werelden biedt de HISWA Amsterdam Boat Show iedere watersporter een ideale start van het watersportseizoen. Nieuw is de wereld van HISWA Klassiek met een collectie schepen en scheepsbenodigdheden waar de Nederlandse nostalgie vanaf spat. En HISWA Fun wordt verder uitgebreid met nog meer demonstraties en Funsport producten. Tijdens de HISWA is Amsterdam RAI boeiend voor iedere watersporter: van woensdag 5 tot en met zondag 9 maart 2014.

Van bootaccessoires tot onderhoudworkshop, van navigatieapparatuur tot beursaanbieding. Op de komende HISWA Amsterdam Boat Show is alles te vinden om de boot vaarklaar te maken voor het nieuwe seizoen. Ook wie nog een nieuwe boot zoekt, kan zijn hart ophalen bij de honderden sloepen, open zeilboten, daysailers en sportboten die doorgaans nog hetzelfde seizoen het water op kunnen.

Per type boot zijn er aparte paviljoens. In de wereld van HISWA Zeilen liggen de open zeilboten en daysailers. De klassenorganisaties maken bezoekers warm voor wedstrijdzeilen en in het Vaarscholen Paviljoen kun je terecht voor vakanties om je zeilvaardigheid te verbeteren. Motorboten, Ribs en buitenboordmotoren verzamelen zich bij HISWA Speed. Op het Elektrisch Varen paviljoen alle aandacht voor elektrisch en hybride varen. En HISWA Sloep biedt het grootste aanbod van sloepen en weekenders in Nederland.

Kijken, kopen, leren en meedoen
In de wereld van HISWA Unique zijn enkele bijzondere, grotere boten te bewonderen. Evenals de genomineerde zeil- en motorboten van de HISWA Boot van het Jaar verkiezing. Alle denkbare watersportspullen en onderhoudsproducten voor elk type boot zijn te vinden in de wereld van HISWA Onderdelen & Accessoires, waar ook dagelijks demonstraties en onderhoudworkshops worden gegeven. En direct kopen kan in het nautische winkelcentrum HISWA Shop, met veel aantrekkelijke beursaanbiedingen.

Nieuw is HISWA Klassiek waar de beurs Klassieke Schepen, voorheen gehouden in Enkhuizen, onderdak krijgt. En de wereld van HISWA Fun laat alles zien op het gebied van windsurfen, Stand Up Paddling, wakeboarden en nog veel meer. Met het grote waterbassin voor spectaculaire demonstraties, wedstrijden en om zelf een poging te wagen.

Openingstijden
HISWA 2014 is van woensdag 5 tot en met vrijdag 7 maart geopend van 11.00 tot 22.00 uur, zaterdag 8 en zondag 9 maart van 10.00 tot 18.00 uur. Wie online kaarten bestelt, krijgt korting en betaalt € 12,50. Kinderen tot en met 16 jaar gaan gratis mee.

Meer…  HISWA