DEAL! haalt haar eerste grote investeringsproject binnen

  • binnenland

De strategische ligging van de Drechtsteden, de goede achterlandverbindingen, de aanwezigheid van de Dordtse Zeehaven, en de ontwikkeling van een containertransferium in Alblasserdam zijn sterke troeven bij het aantrekken van nieuwe bedrijvigheid voor de regio. Rulewave International Shipping & Forwarding B.V., heden gevestigd in Ridderkerk, heeft besloten zich te vestigen op bedrijventerrein Dordtse Kil III in Dordrecht.

Vastgoedontwikkelaar Building4you Beheer B.V zal voor Rulewave B.V. een state-of-the-art warehouse ontwikkelen met een hal van ruim 15.000 m2 en een kantoor van ruim 1500 m2. Dordtse Kil III is 1 van de terreinen die de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Drechtsteden (ROM-D) exploiteert. Rulewave B.V. zal in eerste instantie werkgelegenheid bieden aan zo’n 50 personen. Building4You Beheer B.V. en Rulewave B.V. hebben bewust gekozen om het gehele bedrijfspand in beton te bouwen omwille van de duurzaamheid, thermische inertie, kwaliteit en niettemin voor de beleggingswaarde op lange termijn. Voornoemde partijen hebben voor Concrex Bedrijfsbouw uit Geldermalsen gekozen, om het pand te realiseren. Rulewave heeft voor haar vestigingsplaatskeuze gebruik gemaakt van de diensten van DEAL! Promotion en Investments Agency, in nauwe samenwerking met de ROM-D.

“Eind 2015 zijn we voornemens het pand op te leveren aan Rulewave Shipping & Forwarding B.V.”, vertelt Guido Verhagen directeur Building4you Beheer B.V.. “De planvoorbereiding is in nauwe samenwerking en overleg tot stand gekomen tussen ons en Rulewave B.V, maar zeker ook met DEAL! Drechtsteden, ROM-D, de gemeente Dordrecht en de Omgevingsdienst Zuid-Holland-Zuid (OZHZ). Het resultaat is een uitstekende vestigingslocatie voor Rulewave B.V., waarbij ruimte zal zijn voor het ontplooien van huidige activiteiten en nieuw te ontwikkelen activiteiten en groei”.

Meer… DEAL! Drechtsteden 

Related news

List of related news articles