Derde editie Maritime Holland Business Guide in de maak

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe versie van de Maritime Holland Business Guide. Het is de derde editie en de business guide heeft wederom het doel om de sterke maritieme aanwezigheid die Nederland internationaal heeft, te versterken. Eerdere edities zijn erg gewaardeerd als naslagwerk en visitekaartje voor de maritieme sector.

De business guide bereikt in een jaar tijd ruim 10.000 belanghebbenden in de industrie. De print versie van de Maritime Holland Business Guide wordt internationaal verstuurd naar vooraanstaande personen in de branche. Daarnaast wordt de Maritime Holland Business Guide onder meer verspreid op internationale evenementen en congressen.

Nederlands netwerk van spelers in maritieme sector
De gids geeft geïnteresseerden een overzicht van het veelzijdige Nederlandse netwerk van spelers in de maritieme sector. De brancheorganisaties delen hun visie op hun sector en tientallen bedrijven presenteren zich met een profiel, waaronder Thecla Bodewes, Damen, Royal IHC en Kooiman Groep.

Online- en printversie worden gelanceerd tijdens SMM
De nieuwe editie verschijnt zowel in print als in een online editie en wordt gelanceerd tijdens de beurs SMM in Hamburg.

Ook onderdeel zijn van de Maritime Holland Business Guide editie 18/19?
Neem dan contact op met Jeroen Beekenkamp: [email protected], 010 209 26 08 of Ruud Aantjes: [email protected] of 010 209 26 42.