Diederik Samsom opent 10e editie van Offshore Energy

Diederik Samsom, voormalig politiek leider van de PvdA, opent de 10 editie van Offshore Energy  Exhibition & Conference tijdens het Opening Gala Dinner & Awards Show op 9 oktober in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. De Offshore Energy  Exhibition & Conference is 9, 10 en 11 oktober in de Amsterdam RAI. 

De Offshore Energy Opening Gala Dinner & Awards Show wordt voor de tweede keer gehouden dit jaar. Naast een culinair diner en een muzikaal intermezzo van de Bigband Junior Jazz Unlimited worden er drie industrie gerelateerde prijzen uitgereikt. De avond wordt gehost door Pep Rosenfeld, oprichter van Boom Chicago. Het evenement is uitverkocht.

Samsom, een voormalige fysica student, is een voorstander van hernieuwbare energie en heeft tijdens zijn politieke carrière voor de PvdA gewerkt aan het energieakkoord. Hij heeft onder andere bij DNV GL gewerkt en is momenteel ook een deeltijdadviseur bij afval- en energiebedrijf HVC Groep.

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europa’s meest toonaangevende offshore energie evenement. Dit event is uniek in het samenbrengen van de olie- en gas-industrie met de offshore wind- en mariene energie-industrie. Met de industrie in transitie biedt OEEC de offshore-energieprofessionals de ideale ontmoetingsplaats om te netwerken, elkaar te spreken en te leren over de toekomst van energie.