Euro-Rigging gaat verder als Eager.one

Het ingenieurs- en adviesbureau Euro-Rigging is officieel van naam veranderd. Het bedrijf gaat verder onder de naam Eager.one. Het ingenieurs- en adviesbureau is actief op het gebied van heavy mechanical engineering met kennis van hefsystemen en transport. Zij leveren ‘turnkey mission equipment services’ aan fabrikanten van (zware) apparatuur, duurzame energie-industrie, offshore- en procesindustrie, civiele techniek, aannemers en funderingsbedrijven.

Volgens commercieel directeur, Robert Vaessen, weerspiegelt de nieuwe naam de klantgerichte manier van werken van Eager.one en de vooruitstrevende houding. “We richten ons op uw interesses en geven aanbevelingen en adviezen die echt waarde toevoegen aan onze samenwerking”, aldus Vaessen.

Euro-Rigging werd in 1979 opgericht als een technische en consultancy dienstverlener, actief in de petrochemische en procesindustrie in Nederland. Inmiddels is Eager.one werkzaam in Europa en daarbuiten. Sinds 2013 is Euro-Rigging onderdeel van MeeMaken BV, dit was het startpunt van hun nieuwe divisie ‘Design and Construction’. Deze divisie beheert nu projecten vanaf de engineeringfase tot en met het leveren van gefabriceerde en geteste apparatuur.