Maritime Industry

Exposanten en bezoekers zien Maritime Industry in oktober wel zitten

Exposanten en bezoekers hebben hun vertrouwen uitgesproken dat de beurs Maritime Industry veilig plaats kan vinden in oktober dit jaar in Evenementenhal Gorinchem. De Beursorganisator Easyfairs zegt er klaar voor te zijn. “Het vertrouwen en de bereidheid om elkaar weer face-to-face te ontmoeten neemt steeds meer toe. Dat blijkt ook uit ons onderzoek onder bezoekers van vakbeurzen waarbij 82 procent aangeeft weer een bezoek aan de vakbeurs te willen brengen en dat men zich hierin gesteund voelt door de eerder versoepelde coronamaatregelen”, aldus Bianca van Grinsven namens Maritime Industry.

Maritime Industry
Maritime Industry
Foto, Maritime Industry.

De beurs stond gepland in mei dit jaar en is door corona verplaatst naar 13,14 en 15 oktober. Alle protocollen zijn klaar om de professionals uit de maritieme sector op een veilige en verantwoorde manier bij elkaar te brengen.

Het verzetten van de beurs is door het begrip en loyaliteit van alle betrokkenen heel soepel verlopen volgens de organisator. Met het protocol wat zij ontwikkeld hebben voldoen zij aan alle coronamaatregelen en kunnen alle bezoekers op een veilige manier bij elkaar komen. Door middel van tijdslots, ruim opgezette paden, aparte in- en uitgangen, hygiënemaatregelen en de Smart Badge technologie waarmee handen schudden en kaartjes aannemen niet meer nodig is moet Maritime Industry veilig en doeltreffend kunnen plaatsvinden.

Ga voor meer informatie naar www.maritime-industry.nl.