Havenbrochure voor boottoerist in Leeuwarden en Grou

  • binnenland

Sinds vandaag ligt de havenbrochure weer in de Prinsentuin! De brochure is al vele jaren een groot succes onder boottoeristen die aanmeren in de Prinsentuin.

Een paar jaar geleden is de havenbrochure ontwikkeld door Gemeente Leeuwarden en VVV Stadsregio Leeuwarden, om de bootgasten te voorzien van praktische informatie over de jachthaven. De huidige brochure bevat daarnaast leuke evenementen, bezienswaardigheden en een plattegrond zodat de toerist niks hoeft te missen van de Culturele Hoofdstad. Ook hebben ondernemers uit de binnenstad de kans gekregen om te participeren in de brochure met een kortingscoupon.
Nieuw is de havenbrochure van Grou. Dit jaar is er namelijk voor gekozen om ook voor deze watersportplaats en nieuwe plaats binnen de gemeente een havenbrochure te ontwikkelen. Ieder jaar meren hier vele boottoeristen aan daarom mag een havenbrochure ook hier niet ontbreken. De inhoud van de brochure is vergelijkbaar met die van Leeuwarden aangevuld met tips over uitjes in de omgeving.

De havenmeesters zijn dagelijks aanwezig om de brochures uit te delen aan nieuwe gasten. Tevens is de brochure af te halen in het havenkantoor. Daarnaast staat de brochure in folderdisplays bij ondernemers in Leeuwarden, Grou en omgeving en natuurlijk bij de VVV in Leeuwarden en het Toeristische Informatie Punt in Grou.

Meer… VVV Leeuwarden 

Related news

List of related news articles