Hertzinger IP-Nautica volgsysteem

HERTZINGER IP-Nautica volgsysteem:
• Internetverbinding met hogere snelheid tegen lagere kosten
• HET alternatief voor UMTS
• DE oplossing voor binnenvaartschepen en cruiseschepen

Internet
Internettoegang wordt steeds belangrijker en er is steeds meer volume nodig. Tot op heden een lastige situatie voor bijvoorbeeld de binnenvaart. In veel gevallen is de enige aanwezige verbinding (UMTS) niet toereikend genoeg om te voldoen aan de grote informatiestroom die vandaag de dag nodig is. In veel gevallen is er zelfs helemaal geen internetverbinding beschikbaar omdat de binnenvaart schepen niet dicht genoeg bij een UMTS mast aanwezig zijn en dus verstoken blijven van toegang tot de buitenwereld. Binnenvaart schepen die ook varen in het buitenland krijgen te maken met “dataroaming” of verschillende UMTS abonnementen per land.

Nu overal en altijd internet
Dit is nu niet meer nodig. Er is een zeer intelligent Internet via Satellietsysteem dat de satelliet onder alle omstandigheden volgt en zorgt voor een betrouwbare breedbandverbinding van 6Mbps of 10Mbps van via de ASTRA satelliet. Dit unieke Hertzinger IP-Nautica systeem is speciaal ontwikkeld voor de binnenvaart. Sinds enkele jaren heeft de fabrikant KNS ervaring opgedaan op zeegaande schepen waar VSAT wordt aangeboden. Dit heeft geresulteerd in een kleiner systeem, ontwikkeld speciaal voor midden Europa waarbij de 61 cm schotelantenne altijd voldoende capaciteit heeft om, in combinatie met de dienst die door Hertzinger wordt aangeboden, via de ASTRA satelliet een breedband internetverbinding te garaderen.

Internet abonnement
Er zijn twee pakketten beschikbaar, het “Entree-pakket” en het “Profi-pakket”, afhankelijk van het verbruik. Het Entree-pakket heeft een verbinding van 6Mbps en een download volume van 3Gbyte per maand. Met het Profi-pakket beschikt men over een 10Mbps verbinding met een download volume van 10Gbyte. Wanneer de download wordt overschreden kan er online extra volume worden besteld. Als extra service is de dienst “Freezone” beschikbaar waarbij ’s nachts (tussen 24:00 en 06:00 uur) ongelimiteerd gedownload kan worden. Dit volume wordt niet bij het reguliere volume meegeteld.

Bellen
Met het Hertzinger IP-Nautica systeem kan er optioneel worden getelefoneerd. Met deze VoIP (Voice over IP) telefonie kan er zeer voordelig worden getelefoneerd waarbij geen vertragingen optreden, er is nauwelijks verschil tussen een vaste verbinding of via het Hertzinger IP-Nautica systeem. Bellen naar het binnenvaartschip kan met een locaal netnummer (010, 030 e.d.) en schepen onderling bellen gratis.

Meer… Hertzinger