HR transitie op het gebied van energie

De energie industrie kampt met een nieuwe realiteit waar kostenreductie, veranderingen en noodzakelijke samenvoegingen van partijen orde van de dag zijn. Daarbij spelen factoren als digitalisatie, innovatie en uitdagende business modellen ook mee.

Transformation through your Human Capital
Tijdens Offshore Energy 2017 worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van HR binnen de volledige energie industrie besproken tijdens de Technische Conferentie Sessie: Transformation through your Human Capital.

Offshore Energy Job Wall
De sessie richt zich op het navigeren van de nieuwe HR realiteit door het optimaliseren van harmoniseren van de organisatie structuur waardoor deze weerbaarder en flexibeler wordt. Tijdens de beursdagen worden werkzoekenden ook gefaciliteerd door een Offshore Energy Job Wall waar beschikbare vacatures op vermeld worden.

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC)
OEEC is een jaarlijks evenement dat inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste Europese evenementen waar alle facetten van de offshore energy sector aan bod komen. Zowel de exploratie en productie van de conventionele energiebronnen zoals olie & gas, als duurzame energiebronnen zoals offshore wind en marine energy staan opnieuw centraal. Met ruim 12.000 (offshore) professionals en meer dan 650 deelnemende bedrijven belooft deze tiende editie op 9, 10 en 11 oktober 2017 in Amsterdam RAI weer een geweldig evenement te worden.