Imtech behaalt lascertificaat

Imtechlascertificaat2

Eind mei heeft Imtech de audit van Bureau Veritas met succes afgesloten en zich gekwalificeerd voor de NEN-EN-ISO 3834, op het hoogste niveau.

Doelstelling
Een jaar terug is Imtech op de locatie Shell Moerdijk gestart met het upgraden van de kwaliteit op lasgebied. De doelstelling was om NEN-EN-ISO 3834 te behalen, een internationaal erkend kwaliteitssysteem voor het lassen. Dit systeem zorgt ervoor dat een las technisch bedrijf op een beduidend hoger niveau opereert. Door het volgen van de juiste stappen voor, tijdens en na het productieproces wordt een product verkregen met de juiste kwaliteit.

Audits
Site leader Wiek Wijnands: ‘We zijn trots op het behalen van dit certificaat. Om dit proces gedegen aan te gaan hebben we onze QA/QC (quality assurance en quality control) afdeling uitgebreid en een hoofd QC aangesteld om dit traject te leiden.’ Een ISO 3834 gecertificeerd bedrijf staat onder streng toezicht van een onafhankelijke keuringsinstantie. ‘Dit betekent dat er regelmatig audits gedaan worden om te controleren of we aan alle eisen blijven voldoen.’

Kwaliteit
Imtech heeft met het behalen van dit certificaat bewezen een kwaliteitsmanagementsysteem voor het lassen te hanteren wat haar klanten hoogstaande kwaliteit biedt.

Meer… Imtech