Inschrijvingstermijn Offshore Energy 2010 verlengd dankzij overweldigende belangstelling

Organisator Navingo heeft besloten de deadline voor bedrijven om zich in te schrijven voor Offshore Energy 2010 te verplaatsen naar 13 september. De oorspronkelijke deadline stond op 1 september. Omdat de beschikbare ruimte op de beursvloer al vroeg werd volgeboekt en Navingo de laatste weken een flinke toename van de belangstelling voor deelname ervaart, heeft het bedrijf de oppervlakte van de beursvloer voor deze editie vergroot tot meer dan zesduizend vierkante meter en ruimte voor 200 standhouders. Om alle geïnteresseerde bedrijven een kans te geven aanwezig te zijn op het evenement, is de inschrijvingstermijn nu met twee weken verlengd.

Het is de derde keer dat Offshore Energy wordt gehouden. Aan de eerste editie in 2008 namen 75 bedrijven deel, dat aantal is voor deze editie dus al meer dan verdubbeld. Dankzij de toegenomen interesse heeft Navingo onlangs de oppervlakte van de beursvloer voor deze editie vergroot tot meer dan zesduizend vierkante meter en ruimte voor 200 standhouders.

Nieuw dit jaar is de conferentie ‘Opportunities in Offshore Energy’, bestaande uit negen sessies over ontwikkelingen in de offshore industrie. Navingo verwacht voor deze conferentie zeker 300 vertegenwoordigers van bedrijven uit de offshore sector.

Bron: Offshore Energy 2010, 06-09-2010;