Juryleden bekendgemaakt voor Offshore Energy Awards 2018

Op 22 oktober vindt voor de derde keer de uitreiking plaats van de Offshore Energy Awards. Het gaat om de volgende awards: Best Innovation in Offshore Energy Award, Offshore Energy Public Outreach Award en Offshore Energy Young Engineer Award.

Vandaag kan de organisatie de juryleden per award bekend maken. De jury zal zich in de komende tijd buigen over de vele aanmeldingen om daaruit drie genomineerden per award te selecteren. De winnaars worden tijdens de feestelijke avond in het zonnetje worden gezet voor ruim 400 toonaangevende bedrijven en professionals uit de offshore energie sector. Een unieke kans voor de drie winnaars.

Offshore Energy 2018
De uitreiking vindt plaats tijdens de Offshore Energy Opening Gala Dinner & Awards Show de dag voorafgaand aan de opening van de beursvloer van Offshore Energy Exhibition & Conference. Offshore Energy 2018 is een jaarlijkse internationale beurs en conferentie gericht op de gehele offshore energie markt (olie, gas, offshore wind en marine energie). De organisatie verwacht ruim 600 exposanten en 12.000 bezoekers. Check de website van Offshore Energy voor meer informatie.