Kaartverkoop voor excursies Wereldhavendagen van start

Op maandag  start de officiële kaartverkoop voor de excursies van de Wereldhavendagen. Vanaf 12.00 uur kunnen er kaarten besteld worden via www.wereldhavendagen.nl. De excursies vormen een belangrijk onderdeel van dit grootse maritieme evenement, dat op 1, 2 en 3 september op de kades rond de Erasmusbrug in Rotterdam wordt georganiseerd.

De excursies bieden voor de bezoekers van de Wereldhavendagen de mogelijkheid om, naast het evenemententerrein, ook een kijkje achter de schermen van de moderne wereldhaven van Rotterdam te krijgen. Tijdens de excursies is de verkeerscentrale van de haven te zien, er kunnen vaartochten gemaakt worden op diverse schepen of een kijkje aan boord nemen van één van de gigantische container- en olieopslagterminals.

Voor de excursies wordt een kleine vergoeding gevraagd, de rest van het evenemententerrein is gratis te bezoeken. Het is de verwachting dat de meest populaire excursies op korte termijn zijn volgeboekt. Bezoekers wordt aangeraden om niet te lang te wachten met het vastleggen van hun excursie.

Alle excursies vanaf het terrein van ss Rotterdam 
De excursies vertrekken tijdens de Wereldhavendagen vanaf het terrein van het ss Rotterdam in Katendrecht.