Kersten Europe presenteert nieuwe website voor Renewable Energy

Kersten Europe presenteert nieuwe website voor Renewable Energy: www.renewableconstructions.com

Om nog beter in te spelen op de vraag uit de Renewable Energy sector lanceert Kersten Europe een website specifiek gericht op deze branche.

In een dynamische markt als Renewable Energy/Offshore Wind volgen ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Kersten Europe speelt daar op in door te investeren in de nieuwste technologie en maatwerk te leveren aan haar relaties.

Kersten Europe Renewable Energy
Al tientallen jaren voorziet Kersten Europe diverse markten, waaronder de Renewable Energy industrie, van gebogen profielen en platen. Inmiddels worden naast gebogen delen ook complete constructies, laswerk, 3D contour snijden en projectmanagement verzorgd.

Begin 2012 is de business unit Renewable Energy van start gegaan die zich volledig richt op deze sector. Ter ondersteuning hiervan is een nieuwe website gelanceerd.

www.renewableconstructions.com
De nieuwe website www.renewableconstructions.com toont de verschillende componenten en complete constructies die Kersten Europe levert. Op de “projecten”-pagina staan een aantal indrukwekkende referenties. De website is beschikbaar in de Engelse taal. Binnenkort komen meerdere taalversies beschikbaar (waaronder Nederlands).

Contact
Voor meer informatie over Kersten Europe Renewable Energy kunt u contact opnemen met de heer Mike Minten (Account Manager Renewable Energy) tel: 0478-537111 / e-mail: [email protected]
Kersten Europe is te volgen via Social Media. LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/kersten-europe) en Twitter (https://twitter.com/#!/KerstenEurope)