MaritiemNieuws wordt Navingo Career

MaritiemNieuws.nl wordt halverwege januari 2020 opgenomen in het vernieuwde platform: www.NavingoCareer.com. Een centraal platform waar vacatures, nieuws, carrière berichten en verhalen uit de maritieme, offshore en energie sector samenkomen.

MaritiemNieuws wordt Navingo Career foto Height Specialists
MaritiemNieuws wordt Navingo Career. Foto, Height Specialists.

MaritiemNieuws.nl en MaritiemeVacaturebank.nl worden samen NavingoCareer.com

Waar je voorheen op onze diverse carrière portals zoals MaritiemeVacaturebank.nl terecht kon voor vacatures uit de sector, en op MaritiemNieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, worden deze krachten nu gebundeld. Op NavingoCareer.com zijn vanaf nu de nieuwste vacatures en het laatste (carrière) nieuws uit de maritieme, offshore en energie sector te vinden.

1 x per week de nieuwsbrief

In de tweede week van januari 2020 komen alle bezoekers van MaritiemNieuws.nl op de website NavingoCareer.com terecht. Onder het tabblad ‘de sector’ is het laatste nieuws lezen. Nieuwsbriefabonnees van MaritiemNieuws.nl krijgen dan één keer per week een samenvatting van het laatste nieuws uit de sector.

Alle mogelijkheden op één plek

De transformatie van meerdere platforms tot één NavingoCareer.com betekent dat (latent) werkzoekenden naast vacatures nog veel meer informatie krijgen. Meer informatie over de bedrijven in de sector en ontdekken welke carrièremogelijkheden er zijn. Ook lees je het laatste nieuws uit de industrie, lees je over interessante events en vind je er informatie om je verder te ontwikkelen in je loopbaan.

Persoonlijke instellingen voor werknemers en werkgevers

Als werkzoekende heb je de mogelijkheid een account aan te maken waardoor je makkelijk solliciteert, de laatste vacatures in je mailbox ontvangt en jouw favoriete baan kunt opslaan. Ook werkgevers kunnen een account aanmaken, waardoor ze op een nog betere en makkelijkere manier de juiste werknemers vinden. De website wordt continue geoptimaliseerd en er komen nieuwe features.