MOCE lanceert nieuw websiteadres MOCE.biz

  • binnenland

Het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) heeft een nieuwe URL gelanceerd voor de website van de beurs, namelijk www.MOCE.biz. Deze nieuwe URL vervangt de bestaande URL www.maritimeoffshorecareerevent.nl.

Bezoekers kunnen terecht op MOCE.biz voor onder meer het beursprogramma, de plattegrond en exposantenlijst en praktische informatie over de beurs en de locatie. Vanaf heden is het ook mogelijk om online voor te registreren voor een bezoek aan MOCE2015. De beurs is geopend van 10.30 tot 18.00 uur waarbij het laatste uur wordt afgesloten met een netwerkborrel op de beursvloer. Om 11.00 uur zal de beurs officieel geopend worden door Harold W.M. Linssen, Havenman van het Jaar 2014 en Managing Director van Keppel Verolme B.V.

70% van de beursvloer uitverkocht
Heerema, Boskalis, Damen Shipyards, Jumbo en Van Oord, geen onbekenden voor de engineers, elektromonteurs en HWTK’s onder ons. Inmiddels trouwe gezichten op MOCE, al jaren vertegenwoordigen zij het leren en werken in de maritieme en offshore sector en met succes! Ondanks de dalende olieprijzen en andere uitdagingen waar de markt mee te maken heeft zoals de nasleep van de crisis, is de maritieme en offshore sector één die nog steeds groei laat zien. Want de dalende olieprijs brengt ook voordelen met zich mee; rederijen die zeevaart exploiteren doen hier weer hun voordeel uit.

De volledige exposantenlijst van MOCE2015 is terug te vinden op MOCE.biz. Inschrijving voor deelname aan als exposant MOCE2015 is nog mogelijk tot vrijdag 13 maart 2015. Meer informatie hierover is ook beschikbaar op de website.

Beursprogramma
Naast een goed gevulde beursvloer zorgt de organisatie ook weer voor een interessant programma. Bezoekers kunnen diverse bedrijfspresentaties van exposanten bijwonen of aanhaken bij workshops. De MaritiemeVacaturebank.nl-Kubus is weer aanwezig om stage- en werkzoekenden op weg te helpen met het opstellen van hun CV en sollicitatiebrief.

Het Navingo Maritime & Offshore Career Event richt zich op werkgelegenheid en opleiding in de onderstaande sectoren:
 Binnenvaart
 Havens
 Jachtbouw
 Marine
 Maritieme arbeidsbemiddeling
 Maritieme dienstverlening
 Maritieme toeleveranciers
 Offshore
 Olie & gas
 Energie
 Opleiding
 (Petro-)chemie
 Training & Onderwijs
 Scheepsbouw en reparatie
 Visserij
 Waterbouw & Dredging
 Watersport
 Zeescheepvaart

Organisatie
Annemieke den Otter, Business Unit Manager Events & Exhibitions
t. +31 (0)10 209 2606
e. [email protected]
Ashley Hofmann, Project Manager Events & Exhibitions
t. +31 (0)10 209 2646
e. [email protected]
Michelle Tijsterman, Marketing Coördinator
t. +31 (0)10 209 2656
e. [email protected]

Related news

List of related news articles