mr. J.M. Hessels benoemd tot Raad van Commissarissen van Boskalis

Tijdens de vandaag gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders is de heer mr. J.M. Hessels benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. voor een termijn van vier jaar. Binnen de Raad van Commissarissen zal hij tevens de positie van voorzitter bekleden.

De heer Hessels (68 jaar) vervult tevens de functie van voorzitter van de Board van NYSE Euronext, Inc. en is lid van de Raad van Commissarissen van Heineken N.V. Daarnaast is de heer Hessels lid van de International Advisory Board van SC Johnson Corporation en voorzitter van de Centraal Plan Commissie. De heer Hessels heeft voorheen de positie van voorzitter van de Raad van Bestuur van Koninklijke Vendex KBB N.V. vervuld en bekleedde daarnaast posities als bestuurder en toezichthouder bij diverse andere ondernemingen.

De heer Hessels wordt, gezien de brede bestuurlijke ervaring die hij heeft opgedaan bij een divers palet aan internationale beursgenoteerde bedrijven, als zeer geschikt beschouwd voor deze functie binnen de Raad van Commissarissen van Boskalis.

Bron: Boskalis, 17-08-2011;