Offshore Energy 2008

Offshore Energy 2008: de Nederlandse offshore- en energiebeurs
In samenwerking met Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) organiseert Navingo BV de eerste Offshore Energy 2008. De B2B-beurs biedt exposanten en bezoekers een vakbreed perspectief op de offshore industrie en is bedoeld om professionals bij elkaar te brengen.

Met een beursvloer bestaande uit 68 exposanten staat Offshore Energy midden in de praktijk. Met een uitgebreid seminarprogramma biedt het evenement ook aandacht aan vakinhoudelijke ontwikkelingen. Inmiddels hebben meer dan 1000 mensen die in of voor de sector (willen) werken zich als bezoeker geregistreerd.

Seminars
In het seminar Product Innovation & Development spreken 10 ervaren managers en professionals over actuele ontwikkelingen, onderwerpen en onderzoeken op offshore gebied, zowel op land als ter zee. Dit seminar kan ook per onderdeel worden bezocht.

In de parallelsessie staat het M3 Cluster centraal: het Mariene, Maritieme en Milieutechnologische kenniscluster in Noord-Holland. Hierin werken ondernemers, overheden en onderwijs- en onderzoeksinstituten samen aan hetzelfde doel: het op economisch en ecologisch verantwoorde wijze exploiteren en beheren van de zee.

Netwerkplatform
Den Helder, de belangrijkste Nederlandse offshore haven, is een knooppunt van bedrijven en organisaties die actief zijn in de (inter-)nationale offshore en energie sectoren. Zowel de beursvloer als de afsluitende netwerkborrel bieden bedrijven een uitgelezen kans om zaken te doen en hun relatienetwerk uit te breiden.

Aangezien enkele tientallen (maritiem-)technische afstudeerders en starters zich hebben ingeschreven, wordt gedurende de hele beurs op verschillende manieren aandacht besteedt aan de carrièremogelijkheden in deze bloeiende sector.

Doelgroep
Het bezoekersprofiel van Offshore Energy 2008 bestaat uit besluitvormers en professionals in de offshore-, wind- en olie & gasindustrie: directieleden, inkopers, projectmanagers, engineers, subcontractors, operators en studenten uit relevante studierichtingen, zoals maritieme techniek, petrochemie & offshore en civiele techniek.

donderdag 27 november 2008, 11:00-18:00 uur
Rijkswerf Willemsoord, Den Helder
www.offshore-energy2008.nl

Bron: Navingo BV, 17-11-2008;