Offshore Energy Exhibition & Conference, Home of Energy Transition

De Energie Transitie draait om een veranderende energie mix waarin duurzame energie een grotere rol speelt. Het gaat vooral over bedrijven die vorm geven aan de transitie. Tijdens Offshore Energy Exhibition & Conference 2019, die op 7,8 en 9 oktober wordt gehouden in Amsterdam RAI, presenteren deze bedrijven zich en laten ons de toekomst van energie zien.

Coert van Zijll Langhout tijdens het Offshore Energy Opening Gala Dinner & Awards Show. Foto, Navingo.

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europa’s meest toonaangevende evenement waar de totale offshore energy industrie bijeenkomt. Van olie en gas tot duurzame energievormen als offshore wind en marine energy. Het driedaags evenement bestaat uit een beurs waar 550+ exposanten uit binnen- en buitenland hun producten en diensten presenteren. Daarnaast is er een bijbehorende conferentie die relevante onderwerpen en oplossingen uit de offshore sector behandelt.

Het event start op maandag 7 oktober met de Offshore Wind Conference en het Opening Gala Dinner & Awards Show. De dagen erna presenteert OEEC internationale handelsmissies, gespecialiseerde paviljoens, exclusieve Premium lounge, de Startup Zone, matchmaking area, The Stage en netwerkborrels. Ongeveer 10.000 professionals bezoeken het evenement, zullen deelnemen aan strategische discussies en inhoudelijke conferentiesessies die zich richten op ontwikkelingen in de industrie.

“In de twaalf jaar dat we OEEC organiseren, hebben we de Energie Transitie vorm zien krijgen”, zegt Coert van Zijll Langhout, directeur van Navingo BV, het bedrijf achter OEEC. “Vanaf de eerste editie vonden we dat duurzame energie een plek moesten krijgen op onze beurs en conferentie. Daarom kozen we voor de neutrale naam Offshore Energy. Na al die jaren is OEEC Home of Energy Transition.”

Ga voor meer informatie en tickets naar www.offshore-energy.biz

Beursvloer Offshore Energy 2018.