Op Bruinisse FunBeach watersporten is net zo leuk als een schoolreisje

  • binnenland

BruinisseFunBeach

Prachtig weer, rustig windje, 8 funactiviteiten en 106 leerlingen van de Meerpaal, op Dreef uit Bruinisse en leonardo / Binnen de veste uit Zierikzee: de ideale mix voor een fantastische Watersportdag.

Na aankomst worden na een korte uitleg de leerlingen ingedeeld in 4 groepen: 1 groep gaat zeilen, 1 groep windsurfen en waterskiën, 1 groep kanoën en banaanvaren en 1 groep suppen, beachvolleybal en een waterpark. Direct wordt er omgekleed en gaat iedereen het water op. De bijgevoegde foto’s geven een beeld van de activiteiten. In de middag kunnen de deelnemers een andere activiteit kiezen.

Bij de afsluiting krijgen de leerlingen informatie mee over de activiteiten die er te doen zijn op Bruinisse FunBeach. We verwachten veel kids komende zomer terug!!!

Dit was de eerste Watersport Experience in Zeeland. Totaal deden er 106 leerlingen van groep 7 en 8 mee van 3 Schouwen-Duivelandse scholen. Door een samenwerking met de aanbieders: Aquavitesse, Van Bellen surf en Snow, SD Adventures, Bruinisse Fun Beach, Jachthaven Bruinisse en SportZeeland worden de volgende watersport aangeboden: zeilen, kanoën, banaanvaren, windsurfen, waterskiën, suppen, beachvolleybal en is er een waterpark.

Doelstellingen Watersport Experience:
– Kennismaking met diverse soorten watersport voor de Zeeuwse jeugd
– In de omgeving van de school
– Activiteit tijdens schooltijd (in de vorm van een schooldag / schoolreis)
– Informeren over de Zeeuwse watersportmogelijkheden
– PLEZIER IN WATERSPORT.

Meer… Bruinisse FunBeach 

 

Related news

List of related news articles