Programma 4e Navingo Maritime & Offshore Career Event bekend

Zoals ieder jaar heeft het Navingo Maritime & Offshore Career Event een druk programma. Op woensdag 28 april wordt het carrière-evenement in het Beurs-WTC te Rotterdam om 11.30 uur officieel geopend door Thessa Menssen, CFO van het Havenbedrijf Rotterdam N.V. De hele dag worden in de KIVI NIRIA/MOCE Kubus interessante lezingen over actuele projecten in de maritieme en offshore sector gehouden. Natuurlijk ontbreken ook dit jaar de bedrijfspresentaties niet: toonaangevende bedrijven uit de sector, zoals Huisman, Heerema, Jumbo en Van Oord, vertellen bezoekers meer over hun werkzaamheden en carrièremogelijkheden.

MaritiemeVacaturebank.nl-Kubus
Daarnaast kunnen bezoekers met vragen over het sollicitatieproces, hun cv en het vinden van een maritieme baan die echt bij hun past, terecht bij de MaritiemeVacaturebank.nl-Kubus. Drie HR-professionals staan daar klaar om werk- en stagezoekenden van a tot z te coachen. Bezoekers, die hier hun cv inleveren maken kans op een mooie prijs. Om 17.30 uur gaat tot slot de netwerkborrel van start, een ideale kans om met elkaar in contact te komen.

Het hele programma is na te lezen op www.maritimeoffshorecareerevent.com. Hier kan je je ook registreren voor het event. Toegang is gratis.

Bron: Navingo Maritime & Offshore Career Event, 13-04-2010;