Registreer je nu voor North Sea Offshore 2018 

Binnen één dag op de hoogte zijn van de laatst ontwikkelingen op de Noordzee? Kom dan 7 juni naar North Sea Offshore (NSO) in Den Helder. In een snel veranderend energie landschap biedt de Noordzee haar omliggende havens veel kansen in de offshore sector. Met vele jaren ervaring in de olie & gas industrie, beproefde infrastructuur en een uitgebreide supply chain is de Noordzee de uitgelezen plek voor nieuwe & innovatieve projecten.

Het ochtendprogramma is inmiddels aangevuld met twee nieuwe bedrijfsbezoeken. Naast Den Helder Airport samen met CHC Helicopters, NNOW over het Europees project Inn2POWER en Teamwork Technology over Symphony systeem voor golfenergie kunnen wij nu ook de bedrijfsbezoeken bij Damen en Onsteam projects bekend maken! Deelname aan deze bedrijfsbezoeken is nog mogelijk.

Na een netwerklunch volgt het middagprogramma in de plenaire zaal waar drie onderwerpen aan bod komen: “De Noordzee als transitieversneller voor Nederland”, gepresenteerd door René Peters, Director Gas Technology van TNO Energy; Eveline Otten spreekt namens de Transitie Coalitie over Het Klimaat en Energie Akkoord en de sessie wordt afgesloten met een update over decommissioning op de Noordzee door Paul Jacob Bins, Managing Director van DecomPartners.

Registreren
Deze enerverende dag wordt afgesloten met een heerlijk hapje en drankje om uitgebreid met elkaar verder te discussiëren en te netwerken. Registreer je nu op www.northseaoffshore.com.