Seaborn cruisereis met onderzeeër aan boord

  • cruisevaart

Cruisemaatschappij Seaborn biedt cruisereizen aan waar passagiers een vaartocht kunnen maken met een onderzeeër tot wel 300 meter diepte. De passagiers gaan met de kapitein op verkenning naar scheepswrakken, koraalriffen en de onderwaterwereld van de oceaan. De onderzeeërs werken op een batterij hebben plaats voor 6 passagiers en een kapitein. De stoelen kunnen ronddraaien om alles goed te kunnen zien. De zogenaamde 2 U-Boat Worx Cruise Sub 7 is speciaal voor Seaborn gemaakt.

Seabourn Cruise Sub 7 onderzeeer aan boord van Seaborn Foto Seaborn
Seabourn Cruise Sub 7 onderzeeër aan boord van Seaborn Venture. Foto, Seaborn

De gasten zelf en de omgeving worden ook gefilmd met een 4k-onderwatercamerasysteem. Het opgenomen filmmateriaal kan na afloop worden gedownload en tijdens lezingen aan boord worden de films geprojecteerd.

De onderzeeërs komen op de Seaborn Venture die in juni 2021 opgeleverd wordt en op een tweede schip van Seaborn die in 2022 opgeleverd wordt. De ultraluxe cruiseschepen zijn ontworpen voor expeditiereizen, gecombineerd met persoonlijke service van reisexperts en professionals.

Afgelegen bestemmingen

Tussen juli 2021 en april 2022 bezoekt de Seabourn Venture een aantal locaties en afgelegen bestemmingen in het Noordpoolgebied en op Antarctica, ook in de Amazone, het Caribisch gebied, Midden- en Zuid-Amerika. Het schip gaat meer dan 150 weinig bezochte bestemmingen over de hele wereld bezoeken.

Foto, Seaborn
Related news

List of related news articles