TrustLube is verhuisd naar ultramodern nieuw gebouw

Op 26 november is TrustLube verhuisd van Willemstad naar een ultramodern nieuw gebouw op het industrieterrein Borchwerf II in Oud Gastel, gelegen langs de snelweg A17. Het nieuwe bedrijfsgebouw biedt plaats aan efficiënte kantoor- en presentatieruimtes, een grote productiehal, moderne assemblage- en testfaciliteiten en een ruim magazijn. Dankzij de verhuizing krijgt Trustube voldoende ruimte voor de voortgaande groei en voor het verder ontwikkelen van een uitgebreid assortiment innovatieve producten.

TrustLube werd opgericht in 2003. De ambitieuze bedrijfsdoelstellingen waren vanaf het eerste begin gebaseerd op een rotsvast vertrouwen in de in eigen huis ontwikkelde revolutionaire smeersystemen. TrustLube wist in acht jaar tijd uit te groeien tot een kerngezond, wereldwijd opererend bedrijf.

Het team van installatie- en onderhoudsmonteurs van TrustLube werkt op mondiale schaal. De goed opgeleide en gemotiveerde ‘field engineers’ beschikken over een forse dosis kennis en ervaring omtrent de geavanceerde smeersystemen en complementaire benodigdheden als pompen en besturingen. Niet minder belangrijk is het gegeven dat ze ook een gedegen kennis hebben van tal van industriële processen. Bovendien is TrustLube gewend om ‘door de ogen van de klanten te kijken’. Neem eens vrijblijvend contact op om de nieuwe locatie te bewonderen en de mogelijkheden te bespreken.

Meer… Trustlube