Twee waardevolle dagen op Offshore Energy

 

NMTopOE2014

Op 28 en 29 oktober vond de beurs Offshore Energy 2014 plaats in de RAI in Amsterdam. Het Holland Paviljoen van Netherlands Maritime Technology was met 23 deelnemers en een oppervlakte van 336 m² het grootste Holland Paviljoen ooit op Offshore Energy.

Offshore Energy trok dit jaar weer veel bezoekers. De meer dan 500 deelnemende bedrijven konden rekenen op bezoekers uit meer dan 60 landen. De exacte bezoekerscijfers volgen spoedig.

Netwerkreceptie
Aan het eind van de eerste beursdag van Offshore Energy organiseerde Netherlands Maritime Technology een cocktailparty in de lounge van het Holland Paviljoen. Vanaf 17:00 konden de deelnemers van het Holland Paviljoen en overige genodigden netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Dit ging ook nadat de beurs gesloten was door.

Netherlands Maritime Technology blikt terug op twee waardevolle dagen. Ook de deelnemers van het Holland paviljoen waren erg positief over de beurs en de gezamenlijke beursdeelname.

Holland Paviljoen
Netherlands Maritime Technology organiseert Holland Paviljoens op diverse beurzen over de wereld. Het Holland Paviljoen is de plek om Nederlandse scheepswerven en maritieme toeleveranciers en dienstverleners te ontmoeten. Klik hier voor een overzicht van alle Holland Paviljoens in 2014 en 2015.

Deelnemers aan het Holland Paviljoen kunnen gegarandeerd rekenen op een eersteklas exposure en kunnen zich door de full-service dienstverlening van Netherlands Maritime Technology 100% concentreren op het zaken doen.