Varend Corso Westland 1,2 en 3 augustus

Varend Corso

Het Varend Corso Westland presenteert met trots Kas Energie als nieuwe hoofdsponsor. Door de overeenkomst met dit Westlandse energiebedrijf is de toekomst van het corso de komende jaren veiliggesteld. Beide partijen hebben een overeenkomst getekend voor 2014 en 2015 en er kan daarna nog verlengd worden. Het corso heeft daardoor weer energie voor tien om op volle toeren door te gaan.

De organisatie van het corso was de afgelopen maanden hard op zoek naar een nieuwe sponsor die haar naam aan het driedaagse evenement wilde verbinden. De initiatiefnemers van Kas Energie zagen hierin een win-winsituatie. Zij willen als Westlandse ondernemers iets terug doen voor de regio en krijgen op hun beurt meer bekendheid.

Kas Energie is een initiatief van een aantal bedrijven uit de tuinbouwsector. Deze Westlandse energiemaatschappij levert stroom en gas aan zowel bedrijven als huishoudens. De elektriciteit wordt opgewekt tijdens het kweken van groente, fruit, bloemen en planten in de kassen. Precies de producten die de organisatie van het corso in de schijnwerpers wil zetten.

Afgelopen jaar trok het corso maar liefst 450.000 bezoekers. Dit jaar kunnen de toeschouwers op 1, 2 en 3 augustus plaatsnemen langs de waterkanten in de regio’s Westland, Delfland en Rijnmond.

Meer….Varend Corso