Winnaars van eerste ‘Offshore Energy Awards’ bekend

Maandagavond 24 oktober werd het Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) geopend met het Opening Gala Dinner & Award Show in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Tijdens het gala werden de ‘Offshore Energy Young Engineer Award’, ‘Offshore Energy Public Outreach Award’ en ‘Best Innovation in Offshore Energy Award’ uitgereikt voor een publiek van 300 personen uit de industrie.

Coert van Zijll Langhout, Managing Director bij Navingo BV, en Pieter van Oord, Chairman bij IRO en CEO bij Van Oord heetten de gasten welkom waarnaar het eerste Offshore Energy Gala Dinner & Award Show officieel werd geopend door Jan Willem van Hoogstraten, CEO bij EBN.

De award van de Offshore Energy Young Award ging naar Alexia Aubalt van Principle. Deze award is bedoeld voor een ingenieur van 35 jaar of jonger die een bijzondere prestatie heeft geleverd in de industrie. Het Maritiem Museum ging met de Offshore Energy Public Outreach Award naar huis voor de Offshore Experience en heeft volgens de jury de beste prestatie geleverd op het gebied van publieksbereik. Tot slot ging de award Best Innovation in Offshore Award, de award voor de beste innovatie van het afgelopen jaar in de gehele offshore energy industrie, naar INTECSEA en Innospection met FlexIQ.

Volgend jaar vindt het Opening Gala Dinner & Awards Show plaats op maandag 9 oktober 2017 en is direct het startsein voor Offshore Energy Exhibition & Conference 2017.

Offshore Energy Exhibition & Conference 2016 duurt nog tot en met woensdag 26 oktober.