Aanhoudende groei bij Fircroft en omzet bereikt € 1.07 mld

  • binnenland

FircroftFoto2

Fircroft , gespecialiseerd in detachering in de Olie & Gas industrie , zag de omzet groeien met 31% tot € 1.07bn en vergeleken met voorgaande jaren was dit afgelopen jaar het meest succesvolle jaar. De brutowinst steeg 29% van € 55m tot € 71m over dezelfde periode, terwijl de bruto winst steeg tot € 27.000.000 , een stijging van 74 % ten opzichte van vorig jaar.

Ficroft maakte deze indrukwekkende groei met name door innovatieve wereldwijde HR oplossingen voor de Olie & Gas industrie evenals de Maritiem & Offshore industrie en diverse andere technische sectoren. Het moederbedrijf van Fircroft is gevestigd in Warrington, Engeland en is actief in 60 landen, heeft meer dan 600 mensen en heeft wereldwijd meer dan 8.000 werknemers in dienst. Johnathan Johnson , CEO zei : ” Wij leverden een aanzienlijke groei in 2013 en realiseerde een omzet van € 1.07 mld waardoor wij ons marktaandeel konden vergroten”.

Fircroft Nederland is van plan om het opwaartse momentum voort te zetten door in 2014 te investeren en door uitbreiding van activiteiten in Duitsland en de Benelux. Om dit onder de aandacht te brengen en in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, organiseert Fircroft Nederland voor de derde keer een benefiet golfevenement: de Fircroft Charity Invitational. De opbrengst hiervan komt dit keer ten goede aan Make a Wish Nederland en het event vindt plaats op vrijdag 12 september aanstaande op de Sluispolder Golf Club in Alkmaar.

Er is al met veel belangstelling en enthousiasme op het evenement gereageerd. Maar er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname kost € 100,- voor een volledig verzorgde golfdag inclusief lunch, diner, consumpties en een goodiebag. Bij het afsluitend diner vindt er een veiling plaats, waarbij mooie prijzen beschikbaar zijn gesteld door o.a. Huib de Regt Wonen, Pin High Travel en Grand Winston Hotel. Maar er zijn nog tal van mogelijkheden voor sponsoring van de verschillende andere onderdelen van het toernooi.

Neem voor meer informatie contact op met Fircroft via [email protected] of bel 070-34 00 450.

 

Related news

List of related news articles