Aanmelden voor Maritime Awards Gala 2018

  • binnenland

Op maandag 12 november 2018 vindt de 13e editie van het Maritime Awards Gala plaats. Maritieme professionals, politici en pers vieren op dit event het innovatieve vermogen van de maritieme sector. Daarnaast worden er vijf ‘Maritime Awards’ uitgereikt. Ook ú kunt deze avond op het podium staan en kans maken op één van deze Awards. Aanmelden voor de Maritime Awards is vanaf nu mogelijk. Reders, scheepswerven, toeleveranciers, studenten en ontwerpers komen voor een Award in aanmerking wanneer ze hun meerwaarde voor de Nederlandse maritieme wereld hebben aangetoond of een inspirerend voorbeeld van innovatiekracht binnen de sector zijn. Klik op de naam van één van onderstaande Maritime Awards voor meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden.

  • Maritime Innovation Award, bedoeld voor bedrijven in de maritieme- en offshore toeleveringsindustrie met een innovatief product, proces of dienst. Inschrijving sluit op vrijdag 12 april.
  • Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar, wordt toegekend aan een in Nederland ontworpen en (af)gebouwd schip. Inschrijving sluit op vrijdag 20 april.
  • Maritime KVNR Shipping Award, voor onderscheidende bedrijfsvoering op het gebied van scheepsinnovatie en sociale organisatorische en milieukundige innovatie binnen de zeescheepvaart. Inschrijving sluit op vrijdag 20 april.
  • Maritime Designer Award, voor jonge maritieme ontwerpers met een vernieuwende aanpak. Inschrijving sluit op vrijdag 1 juni.
  • Maritime RNLN van Hengel-Spengler Award, voor de beste operationele innovatie, bedacht door studenten tot 35 jaar. Inschrijving sluit op vrijdag 22 juni.
    Twijfel niet en schrijf in; u bent wellicht vernieuwender dan u aanvankelijk denkt. Als genomineerde en zeker als winnaar vergroot u uw naamsbekendheid.

Stichting Maritime Awards Gala
Het gala wordt georganiseerd door Stichting Maritime Awards Gala. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine, Nederland Maritiem Land en het NISS vertegenwoordigd.

Maritime Week
Het Maritime Awards Gala vindt plaats tijdens de Maritime Week (10 t/m 17 november 2018).

Photo:

Related news

List of related news articles