Advertorial: Ideaal gereedschap voor in de maritieme sector

Door Samsung

De wereld van de scheepvaart, visserij, havens en marine is vaak een wereld met zwaar werk onder allerlei omstandigheden. Op het eerste gezicht dus geen plek voor een stijlvolle smartphone. Tenzij die smartphone ook sterk en robuust is, zoals de net verschenen Samsung Galaxy XCover 4.

Stoot- en valbestendig
De nieuwe Galaxy XCover 4 kan tegen een stootje. Deze zakelijke smartphone heeft sowieso de robuustheid van z’n voorganger meegekregen en is nu zelfs zo ontworpen dat hij voldoet aan de MIL-810-STD-standaard. Dat is de standaard die de Amerikaanse Defensie hanteert om aan te geven dat de telefoon daadwerkelijk stoot- en valbestendig is.

Volledig stof- en waterdicht
De XCover 4 is naast stoot- en valbestendig ook volledig stofdicht. En bovendien volledig waterdicht, toch zeer belangrijk in de maritieme wereld. Hiervoor is zelfs het IP68-certificaat toegekend. Dat geeft aan dat de smartphone meer dan alleen spatwaterdicht is. IP68-certificatie gaat namelijk een stap verder. Een half uurtje tot anderhalve meter onder water zal geen enkele waterschade opleveren.

Concurrentiegevoelige bedrijfsgegevens
Zakelijke smartphones staan vaak vol concurrentiegevoelige bedrijfsgegevens. Juist daarvoor heeft Samsung het beveiligingssysteem Samsung Knox 2.7 ingebouwd. Dit systeem beschermt op een flexibele, zeer gebruiksvriendelijke manier zowel de hardware als de software. Samsung Knox maakt van elke Galaxy-smartphone de best beveiligde smartphone die er is.

Stijlvolle Samsung
De Galaxy XCover 4 is ontworpen als het ideale gereedschap voor de zakelijke markt, zoals de maritieme sector. Maar dat neemt niet weg dat het ook de specificaties heeft en mogelijkheden biedt die je van een Galaxy-smartphone mag verwachten. Zo is er het grote HD-display, de 13 MP-achtercamera, de 5 MP-camera aan de voorkant en het geheugen van 16 GB.

Bevindingen uit het Tweakers-onderzoek:

  • “Kwalitatief, stevig en robuust voor een leuke prijs!” – HarryL , 4/5 sterren
  • “De bouwkwaliteit en de accuduur zijn dik in orde.” – BMN, 4/5 sterren
  • “Voor de prijs is dit zeker een aantrekkelijk toestel dat een helder scherm heeft, een goede camera & accuduur.” – Earry , 4/5 sterren

Nog een opzienbarende feature van de XCover 4: de ‘glove mode’. Dat betekent dat je de smartphone in alle omstandigheden snel en eenvoudig kunt bedienen. Zelfs met je handschoenen aan.

Kortom: de XCover 4 is het ideale gereedschap voor iedereen die werkzaam is in de wereld van de maritieme sector.

Ontdek meer over de XCover 4 op https://www.samsung.com/nl/smartphones/galaxy-xcover4/

Bekijk hier de review van de Samsung Xcover


Mededeling: Dit artikel is betaald en geproduceerd door Samsung en reflecteert niet noodzakelijk de mening van MaritiemNieuws. Er is geen redacteur betrokken in de ontwikkeling van deze advertorial.