Aftrap zoektocht naar nieuwe Young Maritime Representatives

Nederland Maritiem Land gaat voor het 5e jaar op rij op zoek naar maritieme jongerenambassadeurs, die het boegbeeld van de maritieme sector willen worden. Ben jij afkomstig van een maritieme opleiding op mbo-, hbo- of universitair niveau en wil jij andere jongeren inspireren voor een opleiding en baan binnen de maritieme wereld? Dan kun jij de volgende Young Maritime Representative (YMR) worden!

Tijdens het ambassadeurschap vertellen de jongerenambassadeurs uit eigen ervaring vertellen over hun opleiding, ervaringen en motivatie. Dit wordt gedaan via social media, blogs en vlogs, maar ook op maritieme evenementen en gebeurtenissen. Op deze manier weet je zeker dat jouw verhaal wordt gehoord en gezien. Buiten een kijkje achter de schermen, krijgen zij een geweldige introductie binnen de sector en wordt in een mum van tijd een krachting netwerk opgebouwd.

De aftrap van de zoektocht vindt plaats van 12.00 tot 12.30 uur op Community Square tijdens het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) op 19 april in het WTC Rotterdam.

Hierna kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via www.maritimebyholland.nl/ymr2017.