‘Career Update’ is out now

Navingo presenteert de eerste editie van ‘Career Update’ van de maritieme, offshore en energie industrie. Dit is de vernieuwde versie van de Maritieme & Offshore Carrièrekrant. Van een bladerbaar pdf naar een responsive magazine. Met Career Update wordt de lezer op de hoogte gehouden van de laatste (carrière)ontwikkelingen in de industrie. Surf naar www.MaritiemeVacaturebank.nl/Career-update en ontdek de eerste editie van Career Update.

Nieuw, dynamisch en responsive
In dit responsive magazine komen professionals aan het woord, lees je het actuele nieuws en de nieuwste vacatures. Daarnaast is er veel beeldmateriaal en zijn er video’s te zien.

MOCE Special
Deze eerste editie is een speciale MOCE-editie. Over een week is het Maritime & Offshore Career Event (MOCE). Op woensdag 28 maart staat het WTC Rotterdam voor het twaalfde jaar op rij weer geheel in het teken van carrière binnen de maritieme, offshore en energie industrie. Lees in deze editie alles over wat je mag verwachten op MOCE en hoe jij je kunt voorbereiden. In deze editie komen wederom professionals aan het woord uit de industrie en spreken over hun werkzaamheden en wat hun inspireert.

Up-to-date blijven? Ontvang gratis de Career Update in je mailbox
Wil je up-to-date blijven van de laatste (carriere)ontwikkelingen? Schrijf je in en ontvang de Career Update in je mailbox.